Global Nature Trees er blandt de førende producenter og leverandører af juletræer og pyntegrønt i Europa, og har mere end 25 års erfaring i salg og produktion af juletræer og pyntegrønt.

Global Nature Trees råder over ca. 1700 ha. med juletræer, og er der med en sikker leverandør af dine juletræer. Hvert år sælger vi ca. 600.000 juletræer, 700 tons pyntegrønt samt 1,5 mio. planter til hele verden.

Det kræver stor viden omkring logistik at sende juletræer til hele verden, den viden har Global Nature Trees vi er helt klar over hvor meget det betyder at kunden får den rigtige kvalitet til den aftalte tid.

Global Nature Trees har et ønske om at være blandt de markedsførende indenfor juletræer med stor fokus på miljø og kvalitet, samt gode og ordnede arbejdsforhold for medarbejderne.

Handel med produkter der er certificeret efter GlobalG.A.P standarden er et af Global Nature Trees bevis på af vi overholder de strenge krav inden for god jordbrugspraksis med fokus på miljø og arbejdsforhold.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Vi ser frem til at få lov til at give jer et uforpligtende tilbud på de kvalitetstræer i skal bruge, om det drejer sig om 500 eller 500.000 træer betyder ikke noget for os.

Læs mere